accomodation Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres Unterkunft Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres alojamiento Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres alloggio Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres проживание Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres noclegi Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres ubytovanie Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres ubytování Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres szállás Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres Unterkunft Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres проживання Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres cazare Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres Unterkunft Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres acomodação Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres accomodatie Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres logi Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres indkvartering Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres παραμονή Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres דיור Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres 住宿 Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres accomodatie Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres Unterkunft Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres accomodation Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres konaklama  Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II Saint-Étienne-de-Serres
hostelo
Város / Desztináció / Szálloda Check in éjszaka  

 
 
Home > Franciaország > Saint-Étienne-de-Serres > Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II

Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II

, 07120 Saint-Étienne-de-Serres, Franciaország             Ossza meg a szálloda:

hotel
zoom

Fotóalbum

A képre történő kattintás után megtekinthet minden rendelkezésre álló fotót a (az) Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II-hoz.

A szállás tipusa

Vendégszálló

Elfogadott hitelkártyák

American Express, Visa, Euro/Mastercard.

Érkezés

16:00 -tol 18:00 -ig

Távozás

09:00 -tol 10:00 -ig

Szoba

1

A szoba tipusaSzemélyek maximális száma Ár


Nyaraló
zuhany, fürdőkád, WC, fürdőszoba, további fürdőszoba, hűtőszekrény, mosogatógép, konyha, Sütő, Tűzhely, etetőszék, törölközők, ágynemű, terasz, különálló
5 hálószobás nyaraló
10       Amennyiben Ön megadja a dátumot és lekérdezi a rendelkezésre álló helyeket, az eredményeknél megjelennek a szállodák adott időpontra vonatkozó árai is!

Árfolyam számoló


Rövid leírás

Situated in Saint-Étienne-de-Serres, Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II offers accommodation with a terrace and free WiFi. Guests staying at this holiday home have access to a fully equipped kitchen.

The bathroom comes with a bath.

The holiday home offers an outdoor pool. Guests can relax in the garden at the property.

Valence is 51 km from Maison de vacances - Saint Etienne De Serre II. Grenoble - Isère Airport is 130 km away.

Kommentár

A szálláshelyen a gáz, az elektromos áram és a fűtés használatáért felár fizetendő.
A szálláshely néhány létesítménye felár ellenében vehető igénybe.
Érkezéskor előfordulhat, hogy biztonsági letétet kell fizetni.
A szálláshely a bizonylatot a teljes összeg kifizetése után, e-mailben küldi el. Kérjük, hogy a bizonylatot nyomtassa ki és vigye magával a szálláshelyre.
Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalás teljes összege érkezés előtt fizetendő. A Belvilla visszaigazolást küld a vendégeknek a fizetéssel kapcsolatos információkról. A teljes összeg kifizetése után a szálláshely e-mailben küldi el a nyaraló adatait, címét és a kulcsátvétel helyszínét.


Személyi adatok védelme   Lásd a hitelkártyáról szóló információkat