accomodation Mocquet Sainte-Cécile Unterkunft Mocquet Sainte-Cécile alojamiento Mocquet Sainte-Cécile alloggio Mocquet Sainte-Cécile проживание Mocquet Sainte-Cécile noclegi Mocquet Sainte-Cécile ubytovanie Mocquet Sainte-Cécile ubytování Mocquet Sainte-Cécile szállás Mocquet Sainte-Cécile Unterkunft Mocquet Sainte-Cécile проживання Mocquet Sainte-Cécile cazare Mocquet Sainte-Cécile Unterkunft Mocquet Sainte-Cécile acomodação Mocquet Sainte-Cécile accomodatie Mocquet Sainte-Cécile logi Mocquet Sainte-Cécile indkvartering Mocquet Sainte-Cécile παραμονή Mocquet Sainte-Cécile דיור Mocquet Sainte-Cécile 住宿 Mocquet Sainte-Cécile accomodatie Mocquet Sainte-Cécile Unterkunft Mocquet Sainte-Cécile accomodation Mocquet Sainte-Cécile konaklama  Mocquet Sainte-Cécile
hostelo
Város / Desztináció / Szálloda Check in éjszaka  

 
 
Home > Franciaország > Sainte-Cécile > Mocquet

Mocquet

, 50800 Sainte-Cécile, Franciaország             Ossza meg a szálloda:

hotel
zoom

Fotóalbum

A képre történő kattintás után megtekinthet minden rendelkezésre álló fotót a (az) Mocquet-hoz.

A szállás tipusa

Vendégszálló

A szálloda felszereltsége

WiFi a szállás egész területén, grillezési lehetőség, kert, terasz, játszótér, fűtés, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó.

Elfogadott hitelkártyák

American Express, Visa, Euro/Mastercard.

Érkezés

16:00 -tol * -ig

Távozás

* -tol 10:00 -ig

Szoba

1

A szoba tipusaSzemélyek maximális száma Ár


Nyaraló
mosógép, fűtés, zuhany, WC, fürdőszoba, TV, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, mosogatógép, konyha, Sütő, Grillsütő, terasz
2 hálószobás nyaraló
4       Amennyiben Ön megadja a dátumot és lekérdezi a rendelkezésre álló helyeket, az eredményeknél megjelennek a szállodák adott időpontra vonatkozó árai is!

Árfolyam számoló


Rövid leírás

Situated in Sainte-Cécile in the Lower Normandy region, Mocquet features a garden. This property offers access to free WiFi.

Providing access to a terrace, this holiday home comes with 2 separate bedrooms. The accommodation is fitted with a kitchen.

The holiday home offers a barbecue. This property features a children's playground.

Le Mont Saint Michel is 53 km from Mocquet Sainte Cecile, while Granville is 32 km away. Dinard Bretagne Airport is 96 km from the property.

Kommentár

A szálláshelyen a gáz, az elektromos áram és a fűtés használatáért felár fizetendő.
A szálláshely néhány létesítménye felár ellenében vehető igénybe.
Érkezéskor előfordulhat, hogy biztonsági letétet kell fizetni.
A szálláshely a bizonylatot a teljes összeg kifizetése után, e-mailben küldi el. Kérjük, hogy a bizonylatot nyomtassa ki és vigye magával a szálláshelyre.
Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalás teljes összege érkezés előtt fizetendő. A Belvilla visszaigazolást küld a vendégeknek a fizetéssel kapcsolatos információkról. A teljes összeg kifizetése után a szálláshely e-mailben küldi el a nyaraló adatait, címét és a kulcsátvétel helyszínét. Érkezéskor az esetleges károk fedezésére 250 EUR letét fizetendő. Ez az összeg a kijelentkezéskor, a szállás állapotának függvényében visszatérítésre kerül. Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalás teljes összegét érkezés előtt kell kifizetni. A(z) Belvilla fizetési információkat is tartalmazó visszaigazolást küld Önnek. A fizetés feldolgozását követően Ön e-mailben értesül szálláshely adatairól. Az üzenetben a pontos címet és a kulcsok átvételi helyét is megtalálja.


Személyi adatok védelme   Lásd a hitelkártyáról szóló információkat