accomodation Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche Unterkunft Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche alojamiento Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche alloggio Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche проживание Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche noclegi Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche ubytovanie Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche ubytování Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche szállás Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche Unterkunft Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche проживання Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche cazare Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche Unterkunft Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche acomodação Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche accomodatie Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche logi Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche indkvartering Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche παραμονή Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche דיור Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche 住宿 Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche accomodatie Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche Unterkunft Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche accomodation Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche konaklama  Domaine De Cortenzo Magnanerie Lalevade-dʼArdèche
hostelo
Város / Desztináció / Szálloda Check in éjszaka  

 
 
Home > Franciaország > Lalevade-dʼArdèche > Domaine De Cortenzo Magnanerie

Domaine De Cortenzo Magnanerie

, 7381 Lalevade-dʼArdèche, Franciaország             Ossza meg a szálloda:

hotel
zoom

Fotóalbum

A képre történő kattintás után megtekinthet minden rendelkezésre álló fotót a (az) Domaine De Cortenzo Magnanerie-hoz.

A szállás tipusa

Vendégszálló

A szálloda felszereltsége

WiFi a szállás egész területén, Fizetős Wi-Fi, grillezési lehetőség, szabadtéri medence, kert, terasz, fűtés, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó.

Elfogadott hitelkártyák

American Express, Visa, Euro/Mastercard.

Érkezés

15:00 -tol * -ig

Távozás

* -tol 10:00 -ig

Szoba

1

A szoba tipusaSzemélyek maximális száma Ár


Nyaraló
mosógép, fűtés, zuhany, fürdőszoba, TV, DVD-lejátszó, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, mosogatógép, konyha, Sütő, Grillsütő, kávéfőző, etetőszék, terasz, különálló
2 hálószobás nyaraló
6       Amennyiben Ön megadja a dátumot és lekérdezi a rendelkezésre álló helyeket, az eredményeknél megjelennek a szállodák adott időpontra vonatkozó árai is!

Árfolyam számoló


Rövid leírás

Domaine De Cortenzo Magnanerie is set in Lalevade-dʼArdèche and offers barbecue facilities. Guests staying at this holiday home have access to a fully equipped kitchen.

Providing access to a terrace, the holiday home consists of 2 bedrooms. A TV and a DVD player are offered.

The holiday home offers an outdoor pool. Guests can relax in the garden at the property.

Aubenas is 10 km from Domaine De Cortenzo Magnanerie, while Prades is 4.1 km away.

Kommentár

A szálláshelyen a gáz, az elektromos áram és a fűtés használatáért felár fizetendő.
A szálláshely néhány létesítménye felár ellenében vehető igénybe.
Érkezéskor előfordulhat, hogy biztonsági letétet kell fizetni.
A szálláshely a bizonylatot a teljes összeg kifizetése után, e-mailben küldi el. Kérjük, hogy a bizonylatot nyomtassa ki és vigye magával a szálláshelyre.
Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalás teljes összege érkezés előtt fizetendő. A Belvilla visszaigazolást küld a vendégeknek a fizetéssel kapcsolatos információkról. A teljes összeg kifizetése után a szálláshely e-mailben küldi el a nyaraló adatait, címét és a kulcsátvétel helyszínét. Érkezéskor az esetleges károk fedezésére 200 EUR letét fizetendő. Ez az összeg a kijelentkezéskor, a szállás állapotának függvényében visszatérítésre kerül. Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalás teljes összegét érkezés előtt kell kifizetni. A(z) Belvilla fizetési információkat is tartalmazó visszaigazolást küld Önnek. A fizetés feldolgozását követően Ön e-mailben értesül szálláshely adatairól. Az üzenetben a pontos címet és a kulcsok átvételi helyét is megtalálja.


Személyi adatok védelme   Lásd a hitelkártyáról szóló információkat