accomodation Casa de Silvia Villa Carlos Paz Unterkunft Casa de Silvia Villa Carlos Paz alojamiento Casa de Silvia Villa Carlos Paz alloggio Casa de Silvia Villa Carlos Paz проживание Casa de Silvia Villa Carlos Paz noclegi Casa de Silvia Villa Carlos Paz ubytovanie Casa de Silvia Villa Carlos Paz ubytování Casa de Silvia Villa Carlos Paz szállás Casa de Silvia Villa Carlos Paz Unterkunft Casa de Silvia Villa Carlos Paz проживання Casa de Silvia Villa Carlos Paz cazare Casa de Silvia Villa Carlos Paz Unterkunft Casa de Silvia Villa Carlos Paz acomodação Casa de Silvia Villa Carlos Paz accomodatie Casa de Silvia Villa Carlos Paz logi Casa de Silvia Villa Carlos Paz indkvartering Casa de Silvia Villa Carlos Paz παραμονή Casa de Silvia Villa Carlos Paz דיור Casa de Silvia Villa Carlos Paz 住宿 Casa de Silvia Villa Carlos Paz accomodatie Casa de Silvia Villa Carlos Paz Unterkunft Casa de Silvia Villa Carlos Paz accomodation Casa de Silvia Villa Carlos Paz konaklama  Casa de Silvia Villa Carlos Paz
hostelo
Város / Desztináció / Szálloda Check in éjszaka  

 
 
Home > Argentína > Villa Carlos Paz > Casa de Silvia

Casa de Silvia

Mazzini 76, 5152 Villa Carlos Paz, Argentína             Ossza meg a szálloda:

hotel
zoom

Fotóalbum

A képre történő kattintás után megtekinthet minden rendelkezésre álló fotót a (az) Casa de Silvia-hoz.

A szállás tipusa

Vendégszálló

Érkezés

08:00 -tol 12:00 -ig

Távozás

10:00 -tol 12:00 -ig

Szoba

1

A szoba tipusaSzemélyek maximális száma Ár
Minden ágy foglalt

Árfolyam számoló


Rövid leírás

Featuring garden views, Casa de Silvia is set in Villa Carlos Paz, around 2.6 km from City Hall. Guests have a private patio.

This holiday home comes with a fully equipped kitchen, a dining area and a satellite TV.

Guests can relax in the garden at the property.

Cuckoo Clock is 2.9 km from the holiday home. The nearest airport is Ingeniero Aeronáutico Ambrosio L.V. Taravella International Airport, 46 km from Casa de Silvia.

Kommentár

This property will not accommodate hen, stag or similar parties.


Személyi adatok védelme   Lásd a hitelkártyáról szóló információkat